Beurzen/Evenementen en workshops

Evenementen en Beurzen

       

Over de cursus 21 tot 27 juli in frankrijk.


Met alle hectiek van de dag en niet bewust van je eigen ik, kun je steeds verder van jezelf af drijven. Loop je tegen patronen, angsten en blokkades aan en wil je met jezelf aan de slag om weer dichter bij jezelf te komen en weer bewust te worden van je leven?
Mijn workshops gaan over tot rust komen, weer voelen wat je echt nodig hebt en luisteren naar die oneindige bron in jezelf. Kortom, over persoonlijke ontwikkeling. Deze week zullen we heerlijk mediteren, leren aarden en spelen met energie. Je krijgt deze week een medium /trance healing sessie en de 2 inwijdingen van de Munay-Ki.

Met de medium/trance healing sessie kunnen we terug in vorige levens en angsten, blokkades aanpakken tot de kern. Er gebeurt dan zoveel dat je je meteen vrijer voelt.

Munay-Ki is een geschenk van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros een volk uit het Andesgebied van Peru.

Programma
Maandag om 10:00 gaan we beginnen met mediteren, een lunch en ik zal daarna iedereen apart een consult geven. Ik krijg waarnemingen van spirits waar je mee aan de slag mag. Met dit thema ga je deze week verder aan de slag om dieper bij de kernangst/blokkades te komen. Daar krijg je deze week opdrachten voor.
Dinsdag mediteren, spelen met energie, lunchen, leren afsluiten en aarden.
Woensdag zal iedereen de 1e en 2e intialen krijgen van de Munay–Ki. Tussendoor lunchen.
Donderdag zullen we mediteren en een stukje schrijven.
Vrijdag gaan we mediteren en de week bespreken en middags gezellig afsluiten met een hapje en drankje.

Heerlijk tijd voor jezelf zal er zeker zijn deze week, om de omgeving te verkennen of in de natuur te genieten.

Voor meer informatie kan je mij bellen.