Cursussen

Reiki 
Cursussen in overleg qua datums


Munay ki inbegrepen met een cursus boek ,Pi- stone, medicijn builtje en koffie/thee en lekkers en meer.  

Lunch zelf mee nemen,

5 dagen  13 maart  27 maart  10 april  1 mei  5 juni

Kosten 475 euro  ook de inwijdingen leren dan komt er een oefendag erbij. 75 euro


 

Wat is Munay?

Munay is een woord dat komt uit het Quechua. Dit is de taal die de Q’ero spreken. Je kunt Munay het beste vertalen als liefde. Munay-Ki betekent liefdesenergie. De energie van het hart. Munay - betekend liefe en Ki- Energie. Meer levensgeluk ervaren en volledig in je kracht staan.De munay ki geeft je de mogelijkheid tot het aangaan van een versneld transformatie.De Munay- ki is afkomstig van de traditionele oude wijzen van de inca Indianen.Door het ondergaan van inwijdingen met als doel de mensen liefdevoller en bewuster te maken.Door het ondergaan van inwijdingen ervaar je meer kracht en kom je dichter bij jezelf.

 

 

Munay Ki 

De Munay Ki is gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten / inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de indianen en is samengesteld door Alberto Villoldo. Het is als een treinkaartje voor de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het bewust-zijn van eenheid.

Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie en voert je voorbij de illusie van afscheiding en herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur. Het brengt je bij je ware bestemming hier op aarde.

De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een cadeau voor het leven wil geven. De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

Wees zoals je bent - de 9 rites

De Munay-Ki komt van een Quechua woord, dat ‘ik hou van jou‘ of ‘wees zoals je bent‘ betekent.

De Munay-Ki zijn de negen rites van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden. Deze rites zijn universeel voor alle indianen tradities, al worden ze in verschillende culturen uitgedrukt in verschillende vormen en stijlen. Ze zijn afgeleid van de grote initiaties van de Hindus Valley die naar Amerika zijn gebracht door de eerste medicijnmannen en -vrouwen die de Beringstraat in Siberië overstaken gedurende de ijsperiode, zo’n 30.000 jaar geleden. Deze dappere reizigers waren de Laika, de oude Earthkeepers.

De eerste 4 initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en je zult rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

Vervolgens ontvang je initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.

Uiteindelijk, als je de laatste initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden.

Munay-Ki zet je in je authenticiteit (‘wees zoals je bent’). Na het ontvangen van de Munay-Ki zul je ‘als vanzelf’ die dingen gaan doen die bij je passen, waar je goed in bent en je gelukkig maken.

Wat brengt de Munay Ki

De Munay Ki zal je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven. Zodra je de 9 riten ontvangt, zullen de chakra’s helder worden en je ontwikkelt een regenbooglichaam. Dit gebeurt wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

Op lichamelijk niveau wordt de doorstroming van je energie door de chakra’s veel beter, je komt  beter in je innerlijke kracht, er ontstaat er een veel sterker helingsvermogen voor jezelf en voor anderen. En tevens ben je beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie die van buitenaf naar je toekomen.

Op emotioneel niveau komt er meer rust in je en een betere balans, is er meer liefde voor jezelf en de wereld.

Mentaal bezorgt de Munay-Ki je ook meer rust, meer helderheid, meer acceptatie, meer inzicht.

In geestelijk-spiritueel opzicht is dit een kwantumsprong in je ontwikkeling door verhoging van je trillingsgetal en de bijkomende inzichten en overtuigingen. Je zult beter leren zien hoe de wereld in elkaar zit en welke rol jij erin speelt. Er is een diepere verbondenheid met alles en iedereen: je gaat je deel van het geheel voelen.

Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en te creëren. Het transformeert je leven.

Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft.

Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur

De 9 rites

De serie begint met de 4 basisinitiaties die voor bescherming zorgen en je heling op gang brengen. 

Deze inwijdingen leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je  een nieuwe richting aan je leven.

1. De inwijding van de Healer (Hampe Karpay) –Met deze initiatie start jouw eigen reis naar transformatie. Het wekt een diepe, zacht onderstroom van liefde en begrip. Met deze inwijding wordt je vermogen tot heling (de helende kracht van je handen) van jezelf en anderen geactiveerd. Het is de bodem voor de genezende reis. 

2. De inwijding van de Banden van Kracht, de beschermers Rite – (Chumpi Karpay) Tijdens deze transmissie ontvang je beschermende krachtbanden. De banden geven belangrijke spirituele bescherming en voeden je lichtlichaam in een wereld waar nog veel angst leeft, in plaats van dat angst je aura zou vertroebelen en afzwakken. De banden zorgen voor verbinding met de natuurlijke krachten en elementen en geven een diepe verbinding met je eigen natuurlijke innerlijke kracht. De banden fungeren als een filter, die negatieve energie die naar je toekomt, omvormt tot een voedende energie, zodat ze ons niet ziek maakt, maar juist sterker. 

3. De inwijding van Harmonie (Ayni Karpay)  Deze inwijding verbindt je met de 7 scheppende principes van het Universum. Zeven archetypen, universele, organsierende krachten worden energetisch als zaadjes in je chakra’s gewekt. Met het voeden van de zaadjes ontwikkel je een sterke verbinding met hen. De verhalen uit je verleden beïnvloeden je steeds minder en je zult door deze archetypes op nieuwe manieren geïnformeerd worden. 

4. De inwijding van de Ziener (Kawak Karpay) – Deze Inwijding ontwaakt het vermogen om in de onzichtbare werelden te kunnen schouwen. Paden van licht worden als een kroon en een halsketting extra cere

braal aangelegd, die de visuele cortex in je achterhoofd verbinden met je 3e oog en je hart. Dit maakt het mogelijk de onzichtbare wereld van energie en spirit waar te nemen. Zien en denken wordt voelen en weten. Je wordt fijngevoeliger in je waarnemingen. 

 

Dit wordt gevolgd door de drie Lineage Rites. Deze inwijdingen stemmen je af op de frequentie van Engelen en Aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers.

5. De inwijding van de Hoeder van de Dag– Deze Rite is een energetische transmissie die jou verbindt met de Earthkeepers uit het verleden, die in harmonie leefden met Moeder Aarde en met het pad van de Vrouw, de vrouwelijke kwaliteiten van de mens. Deze initiatie helpt jou om je contract met je eigen innerlijke vrouw en met het universele vrouwelijke te helen en helpt je om voorbij angst te gaan en vrede te beoefenen. 

6. De inwijding van de Hoeder van Wijsheid – de Wisdomkeeper Rite– Deze energetische transmissie brengt wijsheid en vreugde en helpt je om deze wijsheid naar buiten toe uit te dragen. Deze transmissie helpt je om je te verbinden met het mannelijke in jezelf en het heelt je relatie met de Hemel en Vader Zon. Het helpt je het vermogen te ontwikkelen om buiten de tijd te stappen en Oneindigheid, de collectieve wijsheid te proeven. Het helpt je oude trauma’s te helen van jouw innerlijke man-zijn en de verwondingen van vroegere levenservaringen. Het brengt je innerlijke vrede en vreugde. 

7. De inwijding van de Hoeder van de Aarde – Deze Rite verbind je met een lijn van Aartsengelen die de beschermers zijn van ons sterrenstelsel. Het brengt  een directe verbinding met de sterren en met de zon, onze lokale ster, tot stand. Het ontwaakt je ‘Godbrein’. Deze inwijding helpt je om de gebruiken van de zieners te ontwikkelen, waardoor je actief kunt deelnemen aan het proces van creatie en leert een heldere visie te ontwikkelen van de wereld zoals jij die in het diepst van je hart zou willen zien. 

 

De laatste inwijdingen verruimen je bewustzijn en versterken de authentieke mannelijke en vrouwelijk energie.

8. De inwijding van de Hoeder van de Sterren –Deze Rite verankert je veilig in de Tijd-na-de-grote-verandering. Hier ontwikkel je meesterschap over de Tijd die nog komt en alle toekomstige generaties. Je wordt bevrijdt van het verleden, van lineaire tijd en plaats en je kunt de oneindigheid betreden. Vanuit nieuwe dimensies en onderste door het directe contact met de sterren verkrijg je een sterke vernieuwingskracht voor je toekomst. Je fysieke lichaam, geïnformeerd met de laatse codes voor de Nieuwe mens, begint te evolueren in dat van een Homo Luminus. Je DNA is opnieuw geïnformeerd en wordt meer resistent voor ziekten. Ook je verouderingsproces begint te vertragen. Je zult gebeurtenissen steeds makkelijker op spiritueel niveau kunnen verwerken, in plaats van op fysiek op psychisch niveau. 

9. De inwijding van de Schepper van Creatie – Deze negende rite ontwaakt het Goddelijke Licht binnen in je en je ontwikkelt meesterschap over alles wat geschapen is. Het activeert je Goddelijke Natuur, het licht van creatie, de Schepper in jou. Het brengt je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor alles wat leeft. Het brengt het eenheidsbewustzijn op celniveau tot werkelijkheid, God en jij zijn één en je bent je diep bewust dat afgescheidenheid een ilussie is en kunt de identificatie mte het Ego makkelijker loslaten. De inwijding ontwaakt het Christus of Boedha-bewustzijn in je. God en jij zijn een.,