Werkwijze

Er zitten veel mensen in hun comfortzone, en durven daar niet uit te stappen. Om jezelf te ontwikkelen en doelen te bereiken heb je een stok achter de deur nodig / een duwtje in de rug. Om alles uit je leven te halen. Mijn doel is om alles eruit te halen wat erin zit, en jou helemaal te ontplooien tot wie jij wilt zijn. Dan haal je alles uit je leven! 100% jezelf vinden met mijn hulp. 

Door angst en terughoudendheid lopen velen vast in hun werk / carrière. Ze zijn bang voor veranderingen en blijven in de vicieuze cirkel zitten. Daarnaast zijn er veel gevoelige mensen die onbewust prikkels van buitenaf over nemen.

Ze krijgen lichamelijke klachten en lopen vast door negatieve denkpatronen. Maar dit zit in hun hoofd.(teveel denken/piekeren). Samen gaan wij oude / negatieve patronen doorbreken!

De volgende vragen spelen een grote rol:

  • Doe je werk waar je blij van wordt?
  • Krijg je energie van hetgeen wat je doet?
  • Durf je nee te zeggen? Kom je op voor jezelf?
  • Durf je je grenzen aan te geven?
  • Ben je gelukkig met je zelf?

Als spiritueel coach/ loopbaan coach ga ik je helpen om te kijken waar je passie ligt.

Waar je echt warm en blij van wordt!

 

Mijn aanpak is afhankelijk van jouw (hulp)vraag en voorkeur. Hierbij maken we samen een stappenplan wat het beste bij jou past. Als spiritueel coach zet ik mijn intuïtie in, daardoor weet ik al snel wat er werkelijk speelt en kom ik snel bij de kern van jouw klachten/vragen.

Doordat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt om dichter bij jezelf te komen. Je mag van je personal coach verwachten dat ik je met respect behandel, compassie en een luisterend oor heb. Maar niet eindeloos. Na denken komt doen! We gaan doelgericht oplossingen zoeken en bepalen hoe jij die oplossingen in de praktijk kunt toepassen. Het is mijn streven om jou een gelukkiger bestaan te laten opbouwen of terug te vinden, waarin je goed kunt omgaan met onzekerheden en tegenslagen.

 

Zelf weer proactief worden.

Dat je uit je hoofd naar je hart gaat. Ontwikkel je kracht!

Weer positief en rust in je leven!